Notiks Latvijas 1. rokkafejnīcas – Jūrmala atklāšana

Pusceļā starp Jomas ielu un "Dzintaru" koncertzāli Jūrmalas pilsētā durvis šovasar vērusi Latvijas 1. rokkafejnīca – Jūrmala. Tās durvis apmeklētājiem jau ir atvērtas, taču šonedēļ notiks īpaši atklāšanas pasākumi, kuros muzicēs un apmeklētājus priecēs mūziķi no Liepājas.

Ceturtdien, 14. jūlijā pulksten 20 uz rokkafejnīcas – Jūrmala skatuves kāps liepājnieks Edijs Šnipke un grupa, kurā muzicē Māris Elksnis, Edijs Šimiņš Jānis Čubas un Rolands Stepanovs. Šīs grupas izpildījumā skanēs pasaulē un Latvijā populāras dziesmas.

Piektdien 15. jūlijā Latvijas 1. rokkafejnīcā – Jūrmala pulksten 20 muzicēs brāļi Gints un Uldis Meļķi. Mūziķi darbojas dažādos muzikālos projektos, tostarp apvienībā "Nasty Smile", kura uz doto brīdi savu darbību ir pārtraukusi.

Sestdien 16. jūlijā rokkafejnīcā uzstāsies mūziķis, komponists un grupas "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats. Viņš muzicēs kopā ar ģitāristu Aleksandru Krasavinu. Ieeja šajos pasākumos bezmaksas.

Jūrmalas rokkafejnīcā interesantā veidā apskatāmas Latvijas mūzikai veltītas ekspozīcijas. Ik dienu kompāniju jums sastādīs Latvijas mūziķi Igo, Ivo Fomins, Aivars Brīze, Fēlikss Ķiģelis, Ainars Virga, Juris Kaukulis, duets "Mussiq" un dziedātāja Olga. Šo mūziķu fotosilueti dabiskā lielumā izvietoti kafejnīcas dārzā.

Arī Jūrmalas rokkafejnīcā uzstādīta viens no Latvijas 1. rokkafejnīcas spēcīgākajiem simboliem, vides objekts – lielā ģitāra. Tāpat rokkafejnīcā – Jūrmala iespējams apskatīt unikālu ekspozīciju "Latvijas mūziķi bērnībā".

Katru dienu no agra rīta līdz vēlam vakaram kafejnīcas unikālo atmosfēru iespējams baudīt komplektā ar šefpavāra gatavotajiem gardajiem ēdieniem un bārmeņu meistarīgi pasniegtajiem dzērieniem.

Svarīgākais