Ozols: Tagad katrā miestā ir hip hop’s

© Kristaps Kuhaļskis, f64

Ceturtdien, 15. oktobrī, kluba "Essential" main dancefloor zālē, turpinot Ozola albuma "Neatkarība" pasākuma tradīcijas, uz vienas skatuves kopējam koncertam zem nosaukuma "HIP HOP’S no LV" apvienosies tādi hip hop projekti/grupas/izpildītāji kā Ozols, Sekkta, Nātre, PKI, Pionieris un Dj A.G.

Kā sarunā atzina Ozols, neraugoties uz to, ka mūzikas dzīvē, tāpat kā citās dzīves jomās manāms apsīkums, hip hop kultūra tomēr uzņem apgriezienus. „Domāju tas saistīts ar brīvi pieejamo mediju – internetu, kas palīdz jaunajiem izpildītājiem popularizēt savu mūziku. Ja paskatās kaut vai draugiem.lv – viss pilns. Katrā miestā ir hip hop’s. Visi uzskata sevi par lieliem māksliniekiem un, jāatzīst, dažiem arī diezgan labi sanāk,” pauž Ozols, kurš nu jau uzskatāms par šī mūzikas stila veterānu.

Ņemot vērā, ka koncertu rīkotāju aģentūras lielu interesi hip hop pasākumu rīkošanu neizrāda, sadarbībā ar „Platforma Records” pie tā ķēries pats Ozols. Šo koncertu plānots veidot kā vienu no lielākajiem vietējiem hip hopa notikumiem, kas varētu nākotnē apvienot, iespējams, visus aktuālākos šī žanra izpildītājus. HIP HOP’S no LV ir paredzēts kā koncerts, kas turpmāk notiks reizi gadā un apvienos vienā pasākumā šī žanra izpildītājus, un kalpos kā atskats uz aizvadīto sezonu, kā arī piedāvās šo mūzikas žanru redzēt citā kvalitātē un gaismā.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais