Pēc gada pārtraukuma ar koncertu Depo atgriežas grupa "Baložu Pilni Pagalmi"

Pēc vairāk kā gada darbības pārtraukuma darbību atjaunojusi grupa Baložu Pilni pagalmi, kura piektdien, 27. maijā uzstāsies klubā "Depo".

Grupa ir atgriezusies ar jaunām dziesmām un kardināli nomainītu sastāvu. No iepriekšējā sastāva grupā palikuši tās līderis un dziesmu autors Māris Šverns un bundzinieks Uldis Gedra. Grupa no jauna iekļāvies ģitārists Juris Alksnis, kurš „baložos” spēlēja no 1995. gada līdz 1998. gadam, bet vairāk zināms kā viens no kādreiz populārās instrumentālā indie grupas SIRKE dalībniekiem. Tāpat jaunajā sastāvā basu tagad spēlē Klāvs Lauls, kurš pazīstams ar darbību Kuldīgas folk/ indie grupā Stūrī Zēvele, kura jau kādu laiku savu darbību apturējusi.

Koncertā bez jaunajām dziesmām, tiks spēlēti arī vecie hīti. Grupa publiskojusi nelielu daļu no koncerta dziesmu saraksta un par labāko no tām var nobalsot kluba DEPO mājas lapā www.klubsdepo.lv

Grupa jau nospēlējusi pirmo, „testa” koncertu Nabaklab. Saņemtās atsauksmes liecina, ka neskatoties uz pirmajiem koncertiem raksturīgajām kļūdiņām, līdz galam vēl ne perfektās saspēlēs, jaunais sastāvs ir „tuvāks indie saknēm”.

Izklaide

Dziedātāja Rūta Dūduma izdevusi aizkustinošu dziesmu “Krēslā” un tās videoklipu, atgādinot par savu 7. decembrī gaidāmo koncertu “Pajums”. Dziesmas autors ir Jānis Ķirsis, tās vārdu autors - dzejnieks Fricis Bārda.

Svarīgākais