Nedēļas nogalē brīvdabas atpūtas parkā "Egle" tiks svinēta "Radio SWH" jubileja

15. maijā, visas dienas garumā Radio SWH atzīmēs savu pilngadību. No plkst.12:00 līdz pat pievakarei Egle "piederēs" Radio SWH ētera personībām, kā arī Latvijā populāriem mūziķiem, radiostacijas tuvākajiem draugiem, rīdziniekiem un Rīgas pilsētas viesiem.

Visas dienas garumā Brīvdabas atpūtas parkā EGLE būs iespēja tikties ar Fredi, Ufo, Andri Zeibotu, Arti Dvarionas, Normundu Rutuli, Jāni Šipkēvicu, grupām BET BET un KEKSI, Lindu Leen, Jāni Stībeli, Ūdrīti, Ellu, burvju māksliniekiem Pecolli, RadioSWH Playboy meiteni Danielu un RadioLāgas grandiem. Paši gaviļnieki šajā jubilejas reizē sola lielisku mūziku, prātīgas un draiskas runas, dzīvīgas un pilngadīgas laika, sporta, kultūras un citādas ziņas, kā arī melnā humora topu ar labākiem jokražiem klātienē. Neizpaliks arī horeogrāfiski un fiziski priekšnesumi, baltā maģija un velobrauciens "Tour de Radio SWH" ar svinīgu startu un, iespējams, arī ar finišu… ?

15.maija vakara noslēgumā, no plkst.18:00, Brīvdabas atpūtas parkā EGLE uzstāsies VIA Egle & Viktorija Plēpe.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais