Verka Serdjučka šodien Rīgā

© Scanpix

Koša kā konfekte un dzirkstoša kā šampanietis šovakar uz Arēnas Rīga skatuves kāps skandalozā Ukrainas un Krievijas estrādes zvaigzne Verka Serdjučka. Pirmo reizi koķeto vilciena pavadoni Verku Serdjučku skatītāji ieraudzīja jau pirms 20 gadiem Poltavas Jautro un atjautīgo klubā, kad tās radītājam Andrejam Daņilko bija tikai 15 gadi.

Gadu gaitā šarmantā kundzīte piedzīvojusi gan repertuāra, gan stila metamorfozes un no komiska amatieru teātra tēla kļuvusi ne vien par Ukrainas un Krievijas augstākās klases zvaigzni ar tūkstošiem fanu, bet, pateicoties veiksmīgajai dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā, pat iekarojusi vairāku rietumvalstu hitparādes, kas līdz šim izdevies tikai retajam bijušās Padomju Savienības mūziķim. Nu jau 35 gadus vecais Andrejs Daņilko stāsta, ka viņa atveidotās Verkas tēls salipināts no bērnības atmiņām par komunālā dzīvokļa kaimiņienēm – vienkāršām, bet spēcīgām sievietēm, kas prot gan plauktiņu salabot, gan ieraut pa graķītim.

Rīgā Verka Serdjučka uzstāsies ar jaunu, jokiem un krāšņiem pārsteigumiem bagātu programmu Laime ir!. Arī šajā ne tik priecīgajā laikā tā nekur nav pazudusi – jāprot tikai saskatīt. Verka Serdjučka to prot un iemācīs arī mums!