LNSO sezonu noslēgs ar Bēthovena Trešā klavierkoncerta atskaņojumu

18.maijā un 19.maijā plkst.19 Lielajā Ģildē Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) un tā galvenais diriģents Karels Marks Šišons aicina klausītājus uz 2010./2011.gada sezonas noslēguma koncertu.

Koncertā skanēs Johannesa Brāmsa Otrā simfonija, bez tam divi izcili mūziķi pianists Vestardu Šimkus un Karels Marks Šišons vēlreiz piedāvā unikālu iespēju baudīt abu māksliniecisko partnerību Bēthovena Trešā klavierkoncerta atskaņojumā, kuru daļai klausītāju jau bija iespēja baudīt 2010. gada maijā. Tas bija neaizmirstams un augstvērtīgs notikums, kurā abi mākslinieki ar dziļu Bēthovena izpratni un muzicēšanas kaisli spēja radīt uz skatuves patiešām īpašu atmosfēru un ķīmiju.

Turpinot tradīciju, LNSO sezonas noslēguma koncertā klausītājiem piedāvā arī latviešu komponista jaundarba pirmatskaņojumu - šoreiz - Andra Dzenīša skaņdarbs "Prelūdija. Gaisma".

Izklaide

Pie klausītājiem aizceļojis “Latvijas romantisko huligānu, dzīvesprieka un pozitīvo emociju vairotāju” (tā viņus piesaka šīs grupas PR komanda) “Crazy Dolls” jaunākais veikums -  dziesma “Koferi”.

Svarīgākais