Šo svētdien startē jaunais talantu šovs ar Donu žūrijā

© Publicitātes foto

Šo svētdien, 6. oktobrī pulksten 20.30, pie TV3 skatītājiem nonāks talantu šova “Ir talants!” pirmais atlases raidījums.

Jaunajā šovā 11 visneparastāko talantu, hobiju un prasmju īpašnieki mēģinās pārsteigt ar savām spējām šova tiesnešus un arī skatītājus. Starp pirmā atlases raidījuma dalībniekiem būs gan dziedātāji un dejotāji, gan mūziķi, bundzinieki un pat ūdens someljē, kā arī akrobāte no Ukrainas un meiteņu deju grupa no Lietuvas. “Šova tiesneši būs pārsteigti par to, cik atšķirīgi talanti cilvēkiem Latvijā piemīt, tomēr starp priekšnesumiem būs arī tāds, kurš izpelnīsies no tiesnešiem trīs “nē”,” šova priekškaru paver TV3 cilvēki. Starp dalībniekiem šonedēļ būs cilvēki vecumā no 6 līdz 72 gadiem.

Katram no tiesnešiem ir dota iespēja vienu reizi šova laikā izmantot zelta pogu jeb “golden buzzer”, tādējādi nodrošinot dalībniekam automātisku nonākšanu finālā. Jau pirmajā atlases raidījumā viens no tiesnešiem šo iespēju arī izmantos, tā noskaidrojot pirmo šova finālistu.

Izklaide

Līdz 6.oktobrim Latvijas Nacionālajā dabas muzejā ir skatāma "Lielā sēņu izstāde 2024". Šoruden sēņu izstāde pirmoreiz norisināsies, godinot sēņošanas tradīcijas iekļaušanu Nacionālajā nemateriālās kultūras mantojuma sarakstā. Izstādē sēnes sakārtotas dažādās grupās - ēdamās, neēdamās, indīgās un aizsargājamās.

Svarīgākais