Daddy Was A Milkman uzstāsies “Palladiumā”

© Publicitātes foto

Joprojām viens no stilīgākajiem māksliniekiem uz Baltijas mūzikas skatuves Daddy Was A Milkman 30. novembrī uzstāsies koncertzālē “Palladium”. Ja kādam šķiet, ka šis lietuvietis šeit jau ir par biežu, tad atliek atgādināt, ka viņam bijusi virkne izpārdotu koncertu Latvijas pilsētās, un arī festivālā “Positivus” Daddy Was A Milkman dziesmām visi aizgūtnēm dziedāja līdzi.

Rīgā gaidāmajam koncertam viens no Lietuvas atzītākajiem alternatīvās popmūzikas māksliniekiem Daddy Was A Milkman gatavo īpašu muzikālu priekšnesumu, kurā iekļauti būs gan fanu iemīļotā klasika, gan jaunākās dziesmas.

Daddy Was A Milkman uz mūzikas skatuves uzmirdzēja ar savu debijas albumu “Daydreaming” 2016. gadā, kas ātri ieguva uzmanību ar savu indī, popa un elektroniskās mūzikas sajaukumu. Tādi ieraksti kā “Breathe In”, “Read my Mind” un “Mr. Nevermet” kļuva par tūlītējiem hitiem, nokļūstot topos un radiostaciju atskaņošanas listēs. “Viņa sirsnīgie dziesmu teksti, kas apvienoti ar satriecoši skaistām melodijām, ir iemantojuši īpašu fanu loku, savukārt viņa dzīvās uzstāšanās tiek slavētas ar savu intimitāti un emocionālo dziļumu,” tā zinātāji raksturo šī kaimiņvalsts mūziķa daiļradi.

Šo gadu gaitā Daddy Was A Milkman, protams, ir turpinājis mākslinieciski attīstīties, izdodot tādus atzinīgi novērtētus albumus kā “Intimate Us” un “Kai ruduo mokė mane”, par kuriem lasīts sekojošais: “Viņa mūziku raksturo moderna popa un elektronisko bītu nevainojams sajaukums ar dvēselisku dziesmu tekstiem, kas skar mīlestības, ilgas un pašrefleksiju tēmas” un “katrs viņa darbs aicina klausītājus dziļi personiskā un emocionālā ceļojumā, padarot koncertus par unikālu un neaizmirstamu pieredzi.”

Izklaide

Ar jaunu singlu “24/7” klajā nākuši klajā šova “X-Faktors” dalībnieki no grupas “Bekars”. Kā jau to viegli noprast pēc dziesmas nosaukuma, tajā tiek apdziedāta ikdienas steiga.

Svarīgākais