Izdota Raimonda Paula instrumentālo ierakstu izlase "Pianista biogrāfija"

Klajā nākusi audiobiogrāfiska Raimonda Paula instrumentālo ierakstu albumu izlase "Pianista biogrāfija", informē ierakstu producēšanas, izdošanas un izplatīšanas kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Izlasē "Pianista biogrāfija" iekļauti paša Paula rūpīgi izvēlēti instrumentāli klaviermūzikas ieraksti, sākot ar 60.gadu džeza tēmām un beidzot ar nesen ierakstītām tautasdziesmu apdarēm.

Jaunais albums "Pianista biogrāfija" domāts klausītājiem, kuri vēlas dzirdēt tikai un vienīgi Raimondu Paulu un atklāt viņa mūziku sev no jauna. Izlases noformējumā izmantots Raimonda Paula mīļākais bērnības foto pie pirmajām klavierēm.

Izlasē iekļauti 24 skaņdarbi. Ierakstos dzirdama Paula izcilā klavierspēle kopā ar tādiem kolektīviem kā Televīzijas un Radio estrādes orķestri, Rīgas estrādes orķestri "REO", Liepājas Simfonisko orķestri Jēkaba Ozoliņa vadībā, Rīgas kamerorķestri Normunda Šnē vadībā un mūziķiem - trompetistu Paulu Mierleju, ģitāristu Aldi Zariņu, saksofonistu Raimondu Raubiško, bundzinieku Māri Briežkalnu, saksofonistu Ivaru Birkānu, basistu Andreju Orlovu un citiem mūziķiem, kā arī koriem "Ave Sol" un "Kamēr".

Albuma dizainu veidojis mākslinieks Artūrs Tigulis. Visi ieraksti ir rūpīgi restaurēti 2011.gadā studijā "GEM", un to veicis skaņu režisors Edijs Gņedovskis.

Izklaide

Pie klausītājiem aizceļojis “Latvijas romantisko huligānu, dzīvesprieka un pozitīvo emociju vairotāju” (tā viņus piesaka šīs grupas PR komanda) “Crazy Dolls” jaunākais veikums -  dziesma “Koferi”.

Svarīgākais