"Ezīšfesta" programmu papildina Prusax, "Mazais princis" un Kivičs

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 24. augustā, Tallinas ielas kvartālā jau 12. gadu risināsies urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”. Rīkotāji jau ierasti pēdējās dienās izziņo savus “slepenos māksliniekus”, par kuriem šogad kļuvuši veseli četri: mīlestības sludinātāji, grupa “Mazais princis”, repa spēles terorists Prusax, rīmju pavēlnieki no Cēsīm “Rīmdari” un daudzās nozīmēs leģendārais Andris Kivičs.

Arī šovasar Tallinas kvartālā kroni vasarai uzliks “Ezīšfests”, kurā viesus sagaida plaša klāsta un dažādu gaumju mūzikas apvienības, performances, mākslas aktivitātes un izklaides pasākumi. Festivāla muzikālā programma ir amplitūdā no šobrīd tik aktuālā hiphopa līdz estrādes mūzikai, rokam, popam, panku leģendām un elektroniskajai mūzikai.

Uz četrām festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā 30 dažādi mākslinieki, no kuriem kā galvenie minami repa apvienība “Singapūras satīns”, hiphopa tandēms M. Sencis un Grandmasters Neons, pašmāju repa veterāns Kurts, alternatīvā roka grupa “Sever”, latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi, pankroka apvienības „Inokentijs Mārpls” un “PND”, romantiķi “Čipsis un Dullais”, kā arī grupas “Audiokvartāls”, “All Day Long”, “Indygo”, “Athodi Brīnumzemē”, “Jūdas graši”, “24. avēnija” un daudzi citi.

Arī šogad festivāla apmeklētājus sagaida dīdžeju plejāde dažādām mūzikas gaumēm - vairāk nekā 14 dīdžeju seti, to vidū arī DJ Magnuss Eriņš, DJ Skaabe, DJ Miami, DJ Lietuvietis, DJ Spriegums u.c.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais