Ingus Ulmanis Dzintaru koncertzālē noslēgs jubilejas tūri

© Publicitātes foto

Ar vērienīgu koncertu Dzintaru koncertzālē 25. augustā Ingus Ulmanis noslēgs savu 60 gadu jubilejas tūri “Kā man laiku apvaldīt”.

Unikālajā jubilejas koncertā uz vienas skatuves satiksies projekti, kuros Ingus Ulmanis savas karjeras laikā ir aktīvi piedalījies - grupas “Lādezers” un “Jumprava”, kā arī “Dabas koncertzāle” un “Brīnumskapis”. Līdz ar to programmā iekļautas tādas pazīstamas dziesmas kā “Cik savādi”, “Tuvāk vēl”, “Prom no pilsētas”, “Rozā eņģelis”, “Mākonis”, “Karameles”, “Par rozēm”, “Tu esi vēl jauns”, “Kā man laiku apvaldīt”, “Nospēlē man” un daudzas citas.

Par koncerta nosaukumu, kuram Ingus pats izvēlējies rindiņu no dziesmas “Kā man laiku apvaldīt” (viņš ir arī šīs dziesmas teksta un mūzikas autors), mūziķis stāsta: “25. augusta koncerts [Dzintaru koncertzālē] varētu būt kaut kas līdz šim nebijis, jo uzspēlēšu kopā ar visiem sastāviem, kuros kādreiz esmu piedalījies. Skanēs arī divas vai trīs dziesmas no mana pilnīgi jaunā projekta. Gribu uz īsu brīdi būt skaļš un šajos jubilejas koncertos gribu atgādināt par mūziku, ko kopā ar Aigaru Voitišķi esam veidojuši cauri gadiem. Parādīt, ka tāda ir mūsu radītā mūzika, un šādi noslēdzam kādu etapu. Mums apkārt ir fantastiski mūziķi, ar kuriem vēl joprojām ir ko teikt un ir par ko runāt!”

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais