Uz kopābūšanas svētkiem aicina "trīsmeitenes" no "Trīsām"

© Publicitātes foto

“”Trīsas” aicina uz kopā būšanu un svinībām ar trīsainiem elementiem 23. augustā plkst. 18:33 Ģertrūdes ielas teātrī. Kolektīvā triumfa laikā būs iespēja atskatīties uz “Trīsu” trīs gadu pieredzi kopā ar “Trīsu” draugiem un viesiem, kā arī tiks prezentēts “Trīsu” jaunais albums “21.gs. bērniņš”,” – aicinājums ir tik labi uzrakstīts, ka gribas to citēt pilnībā.

Interesanto un savdabīgo grupu “Trīsas” veido trīs jaunas meitenes (pēc pašu pieteiktā - sievietes) Jete Anna Puriņa, Endīne Bērziņa un Sabīne Alise Ozoliņa, trīs sintezatori un neizsmeļamas skaņu variācijas. “Satikušās tālajā 2021. gadā, un kopš tā laika nonākušas labā kompānijā, kurā var godīgi pateikt, kā ir,” sevi piesaka trīs “Trīsas”. “Reizēm pulss uzsit ātrāk, reizēm galīgi bremzē, dažādās dzīves nebūšanās un būšanās viņām palīdz mūzika - ja ir slikti, tad ir slikti un viņas dzied, tad patestē dažādas kūciņas, un atkal dzied, jo ir labi. Nav neaktuālu sajūtu, tikai ļaušanās iekšējās balss un sintezatoru kopā būšanas iespējām.”

Lai ieintriģētu par sava jaunā albuma “21. gs. bērniņš” saturu, “Trīsas” publiskojušas tajā iekļauto dziesmu nosaukumus, un tie nudien savu darbu padara, tas ir, ieintriģē: “Ieteikums ir iedzert C vitamīnu”, “Tev neizbēgami radīsies zili riņķi”, “Zinu, ka gribi atpūsties”, “Antibiotikas dzert var, bet varbūt nevajag”, “Viss nav pareizi nepareizi”, “Cīgu dziesma der arī pēc plkst. 22:00”, “Tev vienmēr pieder stulbā laime”. “Tev vienmēr ir kāds, kam jānodzied dzimšanas dienas dziesma” un “Kad tev vairs negribas nekā, nāves dziesma nāk palīgā”. Viss, vien tiek vēl piebilsts: “Piederam pie plastmasas patērētāju sabiedrības, lai gan pērkam papīra maisiņus. Trakajā, negantajā skrējienā cenšamies pārstrādāt savus emocionālos atkritumus, lai būtu draudzīgi videi un sev.”

Plānots, ka koncertā atnākušos priecēs “Trīsu” draugi un viesi - romantiskā šlāgerroka duets “Čipsis un Dullais”, vokālais ansamblis “Jūti”, Laura Gorodko, Vencheska, “Trīšļi”. Apmeklētājiem tiek solīta iespēja piedalīties “Trīsu” fenomena analīzē, proti, trīsu (vai “Trīsu”?) aizsākumu meklēšanā, fizioloģisko izpausmju praktizēšanā ikdienas dzīvē, lai izprastu sevi vairāk. Tam visam pa virsu kā ķirsītis uz kūkas tiks prezentēts arī albums.

“Trīsas” aicina: “Draugi, draudzenes, paziņas, māsas un brāļi, un visi pārējie tiekamies, lai visiem tiek trīsas!”

Izklaide

Patrisha laidusi klajā jaunu dziesmu, kas pēc ilgākas pauzes atkal ir angļu valodā. “Dziesma ir stāsts par divu mīlošu cilvēku attiecībām – gan harmoniskiem mirkļiem, gan tādiem, kad viss brūk un mīlestība šķietami sāk izdzist,” vēsta dziedātājas komanda. Līdz ar jauno skaņdarbu prezentēts arī tā videoklips.

Svarīgākais