Amsterdamā dzīvojošā Annna pārsteidz ar jaunu singlu

© Publicitātes foto

Šobrīd Nīderlandē dzīvojošā latviešu mūziķe Annna (īstajā vārdā Anna Madara Pērkone) ar savu jauno projektu Might Delete Later sasniedz aizvien jaunas virsotnes. Nupat viņa izdevusi jaunu dziesmu, par ko īpaši atzinīgas atsauksmes izteikuši britu dīdžeji.

Might Delete Later ir interesants elektroniskās mūzikas projekts, kurā balss pasta ziņas tiek pārveidotas par deju mūziku. Ar īpašu publisku tālruņa līniju, kur ikviens var atstāt balss ziņu, šis projekts jau sasniedzis vairāk nekā piecus miljonus straumējumu platformā “Spotify”.

Arī jaunā singla “Think About Last Night” aizsākums meklējams šādi atstātajā balss ziņā. “Es biju aizkustināta jau no pirmā brīža, kad dzirdēju šo balss ziņu. Likās, ka stāstā, ko cilvēks vēstīja, ir kaut kas noslēpumains. Tas sākās ar vārdiem “man patīk zēns, mēs satikāmies, viņam patīku arī es, bet mēs nekad vairs netiksimies”, un tas izklausījās kā kaut kāda aizliegta mīlestība. Bija tik neticami to dzirdēt, sēžot savā studijā, klausoties šīs balss ziņas un dzirdot šādas lietas. Kad sēdi un smaidi vai raudi kopā ar kādu vai kāda stāstu, tā ir vienkārši traka sajūta, un šī balss ziņa bija viena no tām. Tā kaut ko aizskāra manā dvēselē - uzreiz sāku tai dziedāt virsū vārdus, ko var dzirdēsi šajā dziesmā,” tā Anna Madara. Par šo dziesmu jau ieinteresējušies tādi mākslinieki un dīdžeji kā Animal Trainer, Marco Carola, Paco Osuna, Richie Hawtin, Swanky Tunes, Jamie Jones, Don Diablo u.c.

Interviju ar Annu Madaru Pērkoni lasiet šosvētdien “Neatkarīgajā”!

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais