Virtuves kabarē apvienība “Gapoljeri” izdod smieklīgu klipu

© Publicitātes foto

Virtuves kabarē apvienība “Gapoljeri” publicējusi singlu “Pats ar sevi uzdejo”, kas ir priekšvēstnesis šīs jokainās grupas ceturtajam studijas albumam. Tā klajā nākšana būs jau pavisam, pavisam drīz – pēc nedēļas.

Aktiera Kristiana Kareļina stūrētās grupas “Gapoljeri” jaunā albuma nosaukums būs “Uga Buga”, un tas “tapis iedvesmojoties no latviešiem tik ierastās pasēdēšanas zaļumos siltajos vasaras vakaros.” Albuma (un tā satura” prezentācijas koncerts notiks 24. jūlijā “Kalnciema Ezītis miglā” vasaras dārzā Slokas ielā.

Albuma prezentācijas koncerta vēstnesis - skaņdarbs “Pats ar sevi uzdejo”, kura tapšanā esot piedalījies arī rumāņu izcelsmes akordeona virtuozs ar skatuves segvārdu Veri Profešenal. Dziesmas videoversija tapusi sadarbībā ar “GOEX Studio”, tās kadros redzami arī vairāki (vai vismaz daži) sabiedrībā atpazīstami tēli. Jāatgādina, ka virtuves kabarē apvienībā darbojas solists Kristians Kareļins, basģitārists Jānis Līde, bundzinieks Normans Bārbals, pianists Artis Drozdovs, kā arī ģitāristi Māris Kurtiņš un Normunds Zālamans.

“Tie būs deviņi stāsti par svinēšanu. Par svētkiem - plānotiem vai neplānotiem. Par svētku un dzīves svinēšanu un saldeno rūgtumu, kas paliek pēc tiem,” tā gaidāmo albumu piesaka “Gapoljeru” līderis Kristians Kareļins.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais