Armands Rutkovskis piesaka jaunu solo dziesmu

© Publicitātes foto

Producents un dziedātājs Armands Rutkovskis, zināms arī kā Arutt, laidis klajā savu jaunāko singlu “Tavas acis nemelo” – vienkāršu un gaišu popdziesmiņu, kurā jūtamas pēdējā laikā latvju mūzikā aizvien biežāk sastopamās “r&b” ietekmes.

Dziesma “Tavas acis nemelo” runā par godīgumu attiecībās. “Šī dziesma ir par to, ka cilvēka skatiens spēj pateikt vairāk kā vārdi. Reizēm mēs cenšamies savas sajūtas maskēt ar rūpīgi izvēlētiem vārdiem, taču acu skatiens atklāj mūsu patiesās sajūtas,” par tās vēstījumu stāsta Armands Rutkovskis.

Dziesmas pirmā versija izveidota jau 2020. gadā un ielikta plauktiņā pie pārējām dziesmu idejām, un tikai šogad, revidējot savas dziesmu skices, Armands sapratis, ka tā ir jāpabeidz un jāizlaiž publiskai novērtēšanai. “Man ir ļoti daudz dziesmu ideju, bet visticamāk, ka 90% no tām nekad neredzēs dienas gaismu,” prāto Armands. Ierakstā piedalījusies arī jaunā dziedātāja Patrīcija Spale.

Armands Rutkovskis ir grupas “Bekars” solists un producents, kurš līdz šim veiksmīgi sadarbojies ar vairākiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem un grupām. Savās sologaitās līdz šim Armands izdevis piecus singlus.\

Izklaide

Šodien Andrejostā notika svētki "Riga Riverside Festival". Norisinājās Latvijas lielākās jūras burāšanas regates "Gulf of Riga Regatta 2024" buru jahtu parāde, bērnu burāšanas laivu "Optimist" paraugdemonstrējumi, starptautiski atzītu lielo vēja pūķu mākslinieku šovs, koncerts un dažādas darbnīcas bērniem un pieaugušajiem.

Svarīgākais