Dziedātājs Denijs Grieze debitē repa žanrā

© Publicitātes foto

Dziedātājs un dziesmu autors Denijs Grieze turpina darbu pie sava debijas albuma - marta sākumā publicētajai dziesmai “Laimīgs” seko “sociāli aktuāla un mūsdienīgas tēmas skaroša dziesma” “Apsolītā zeme”.

Jauno Denija Griezes ierakstu producējis un ierakstījis pieredzējušais hiphopa izpildītāju producents Fakts (īstajā vārdā Jānis Šmēdiņš), kurš strādājis ar tādiem izpildītājiem kā Gacho (Mesa), “Singapūras Satīns”, Reiks un citi, tāpēc arī nav brīnums, ka jaunajā dziesmā Denijs sācis arī repot.

“Šajā dziesmā es izkāpju no savas komforta zonas, es iepazinu reperi - Deniju Griezi. Tā man bija ļoti interesanta pieredze. Paldies Faktam par producēšanu un palīdzību dziesmas ietērpšanā - viņš bija ļoti labs palīgs tam, lai es iznestu visu to, kas man bija uz sirds,” saka Denijs. “Paldies arī reperim Mesai jeb Gatim Irbem, kurš kaut arī tieši nav piedalījies šīs dziesmas tapšanā, bet ir pārliecinājis mani par to, ka arī hiphopā var runāt par nopietnām tēmām - ne tikai par izklaidi, kaitīgām vielām un izpriecām.”

Dziesmas video veidojis Kaspars Kambars un tajā ir redzami pat trīs Deniji. “Dziesma ir par to, ko es redzu šajā tik sagrozītajā pasaulē, kad apkārt notiek tik daudz netaisnību, kam šķietami nevar rast risinājumus. Gribas teikt - “Paldies, tur es negribu, kur mēs ejam!” Apsolītā zeme - tā manī ir tā sajūta, ka var būt citādāk. Sajūta, ka mums jauniešiem, ka vispār visiem cilvēkiem, ir paredzēts kaut kas vairāk un kaut kas labāks. Tas nav pareizi, ka tik daudz jauniešu slimo, ir atkarīgi un sašķēlušies,” prāto mūziķis.

Izklaide

Rokgrupa “Effekts” pieteikusi jau novembrī gaidāmo debijas albumu “Zudusī paaudze”, kā pirmo singlu izdodot albuma tituldziesmu. “Tā dod ieskatu albumā ietvertajās melanholiski sulīgajās emocijās, kurās apvienoti elektronikas un postpanka mūzikas elementi,” tā piesakās paši mūziķi.

Svarīgākais