Kopīgu dziesmu izdevuši Gatis Mūrnieks un Sabīne Berezina

© Publicitātes foto

Dziesmu autors un dziedātājs Gatis Mūrnieks, kurš sadarbojas ar daudziem pazīstamiem izpildītājiem, šoreiz uzaicinājis uz sadarbību dziedātāju Sabīni Berezinu un tapusi dziesma “Klusi lido mūsu domas”.

Dziesmu “Klusi lido mūsu domas” producējis Gints Stankevičs, bet video - Kaspars Dvinskis (Dween Productions). Video filmēts Ozolnieku bārā “Meka”.

Gatis Mūrnieks: “Dziesma stāsta par domām, kuras sūti kādam, kurš tev ir ļoti svarīgs, taču kaut kādu iemeslu dēļ nevar atrasties līdzās. Kādreiz tā dzīvē gadās, bet beigās jau tomēr viss ir labi.”

Sadarbība esot sākusies, pateicoties Guntaram Račam, kurš duetam ar Gati Mūrnieku uzrunājis tieši Sabīni. “Dziesma mani uzrunāja un es, protams, piekritu. Skaisti vārdi un melodija. Gatis ir ne tikai talantīgs, bet arī ar ļoti labu humora izjūtu, tāpēc sastrādāties ar viņu bija dikti viegli un jautri. Domāju, ka mums abiem labi sanācis,” prāto Sabīne. “Ceru, ka šī dziesma uzrunās klausītājus. Domāju, ka šajos laikos ir daudz tādu cilvēku, kuru nespēj būt kopā dotajā mirklī un ilgojas viens pēc otra. Bet, kā jau Gatis teica, beigās jau tomēr viss ir labi! Cerams.”

Izklaide

Uz Līgo svētkiem katrs steidz pļaut iespēju tikt pie papildu naudas kā vien prot – mūziķi un citu radošo profesiju pārstāvji šo pļāvēju rindās ir vieni no pirmajiem. Protams, visi nevar spēlēt “Skroderdienas Silmačos”, rādīt “Limuzīns Jāņu nakts krāsā” un rīkot Līgo dziesmu sadziedāšanās svētkus gleznainu ezeru krastos, tāpēc tiek iemēģināti netradicionālāki veidi – kas zina, varbūt izdosies?!

Svarīgākais