Fontēna “roka karaļvalsts” šovasar ar savu piedāvājumu konkurēs ar Rīgu

© Publicitātes foto

Sākot ar 6. jūliju, katru sestdienu odiozā Luī Fontēna “Fontaine Rock City” Pāvilostā priecēs ar lieliem mūzikas notikumiem

“Fontaine Rock City” ir Pāvilostas vecā alus brūža teritorija, kas atrodas Sakas upes krastā, un kuru uzņēmējs un mūziķis Louie Fontaine iegādājies, lai to sakoptu, atjaunotu un izveidotu atpūtas vietu, kur Pāvilostas viesiem un vietējiem iedzīvotājiem būtu iespēja izklaidēties dažāda mēroga un ranga koncertos. Šogad plānots piedāvāt deviņas plašas programmas, rīkojot koncertus ar tādu zināmu mūziķu kā “Musiqq”, “Sudden Lights”, “Detlef”, Intars Busulis u.c. piedalīšanos.

Pāvilostas “Fontaine Rock City” pirmais pasākums plānots 6.jūlijā, kad uz skatuves kāps grupa “Sudden Lights”. Šim koncertam gaidāmi arī īpaši iesildītāji - pats “Fontaine Rock City” saimnieks Louie Fontaine ar grupu, blūzroka izpildītāja Ghalia Volt no Beļģijas, kā arī Latvijas rokgrupa “Advanced Blue”. Līdzīgā gaisotnē katru sestdienu “Fontaine Rock City” piedāvās koncertu programmas, kurās plānotas trīs dažādu grupu uzstāšanās.

Svarīgākais