Mārtiņš Kanters turpina iemēģināt spēkus kantri lauciņā

© Publicitātes foto

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau otro veikumu "pop country” stilā – dziesmu „Dzīvi dzīvot”. Iespējams, ka ar to Mārtiņš bruģē ceļu uz sava drauga Mārtiņa Jātnieka-Borkovska vai kāda cita entuziasta rīkotajiem kantrifestivāliem – šogad šāda žanra mūziķi 27. jūlijā pulcēsies Iecavas parka estrādē.

Dziesmai “Dzīvot dzīvi” vārdus un mūziku radījis pats Mārtiņš Kanters, bet producenta pienākumus uzņēmies mūziķis Jānis Čubars, kurš pirms desmit gadiem palīdzējis arī Mārtiņa pirmā solo albuma "Pieskāriens” tapšanā. Dziesmai tapis arī videoklips, ko veidojis Kaspars Kambars. Tā radīšanas laikā krustām un šķērsām izstaigātas vairākas Rīgas ielas, lai atrastu pēc iespējas dažādākas vietas.

„Dziesma vēsta par mums pašiem, ikkatru no mums. Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies. Manuprāt, izdevies saulains aicinājums ļauties dzīvei, doties iepazīt pasauli, iemācīties ko jaunu vai vienkārši baudīt dzīvi,” par savu jauno veikumu izsakās Mārtiņš.

Jāpiebilst, ka šobrīd Kanters gatavo jaunu albumu un koncertprogrammu ar nosaukumu "Vēstulēs”. Albuma prezentācijas koncerts notiks 26. oktobrī kultūras centrā "Ulbrokas pērle”.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.