Ella lūdz fanu atbalstu un cer uz MTV balvu

Kompānija "Mikrofona ieraksti" veikusi nelielu aptauju, uzrunājot dažādu valstu mūzikas industrijā strādājošo cilvēku viedokli par to, kādas viņuprāt ir Ellas izredzes šogad saņemt nozīmīgo MTV "European Music Awards" balvu, kurai Ella ir nominēta kā vienīgā Latvijas pārstāve kategorijā "Best Baltic Act", informē ''Mikrofona ieraksti''.

Tomas Oljums (TMC Nordic Estonia menedžeris): "Es zinu nominācijai izvirzītos Igauņu mūziķus, bet, manuprāt, Ella ir tā, kas šogad šo balvu ir reāli pelnījusi. Viņas dziesmas skan gan Igaunijā, gan Latvijā un cik es zinu, tad arī Lietuvā. Viņa regulāri uzstājas Igaunijas klubos un šonedēļ viņai ir divi koncerti pie mums - "Club Madhouse" šovakar un "Club Pattaya" rīt. Ja runa ir par Baltijas nomināciju, tad viņa ir vienīgā, kas pazīstama visās trijās valstīs. Novēlu viņai uzvarēt!"

Džeisons Ellis ( Positiva Records direktors Anglija): "Es jau par viņu nobalsoju un biju nedaudz pārsteigts par to, ka var nobalsot vairākas reizes dienā. Tas ir jocīgi no MTV puses, taču tā nu tas ir. Es ļoti ceru, ka Ella uzvarēs šajā nominācijā, jo es neko daudz nezinu par pārējiem pretendentiem, taču viņa šo balvu ir pelnījusi, jo jau tagad ir nesusi Latvijas vārdu pasaulē un viņas dziesma "Shine Like A Superstar" skan arī daudzos Londonas klubos."

Dženifers Kenedijs (Next Plateu Records ASV): "Man nav lielu šaubu par to, kuram šogad jāsaņem šī balva. Tā ir Ella, jo viss ko viņa dara atbilst 2009.gadam pasaules mūzikā."

Karen Tinman (Capitol Music direktore Austrālijā): "Ja Ellai izdosies iegūt šo balvu, un es ceru, ka tā tas notiks, tas mums būs lielisks iemesls izdot viņas singlu arī Austrālijā. Gaidīšu rezultātus ar nepacietību."

Luis Bertrands (Virgin France produktu menedžeris Francija): "Bet kurš gan cits tas varētu būt? Ella ir vienīgā popmūzikas izpildītāja, kuru laiku pa laikam var redzēt arī mūsu mūzikas televīzijās un viņa atbilst visiem kritērijiem, kurus MTV vispār varētu vēlēties. Go Ella! ".

Pati dziedātāja uzsver: "Man šogad būtu svarīgi uzvarēt, jo pašlaik strādāju ar Anglijas ierakstu kompāniju, kurai šāda ziņa varētu likt izšķirties par nākamo soli un slēgt līgumu arī par nākamo singlu, kas man un manai ierakstu kompānijai nozīmētu ļoti daudz. Šī balva man dotu daudz jaunu iespēju. Jaunus kontaktus, koncertus, kurus, protams, ir vieglāk iegūt, kad esi guvis atzinību no MTV. Tāpēc šoreiz īpaši lūdzu savu fanu palīdzību."

Balsot par Ellu MTV mājas lapā var ikviens. Balsojums ir bez maksas un nepastāv arī īpaši balsošanas biežuma ierobežojumi. Atbalsti savējos un nobalso arī tu, to vēl tikai dažas dienas var izdarīt šeit: http://ema.mtvbaltic.com/vote

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais