Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Festivāls "Labadaba" aicina uz ASV ska grupas koncertu

LABADABA aicina 7.aprīlī, mūzikas klubā NABAKLAB apmeklēt ASV ska mūzikas grupas „The Toasters” koncertu! Pasākuma laikā tiks izziņots grupu pamatsaraksts, kas būs klausāmas atpūtas kompleksā „Ratnieki”, Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā festivālā LABADABA 2011 no 5.-7.augustam.

„The Toasters” ir vieni no trešā viļņa ska mūzikas aizsācējiem un vecākā, vēl joprojām aktīvā ska grupa ASV. Neilgi pēc grupas izveidošanas „The Toasters” līderis Roberts Hinglijs (Robert Hingley) dibināja mūzikas izdevniecību „Moon Ska Records”, kas vēl joprojām ir lielākā ska ierakstu kompānija ASV. Kaut arī „The Toasters” koncertējuši Baltijas valstīs jau iepriekš, šī būs viņu pirmā viesošanās Latvijā, un tā notiks grupas pastāvēšanas 30.gadadienai veltītas koncertturnejas ietvaros. Savukārt 8.aprīlī grupa uzstāsies Liepājas klubā „Fontaine Palace”

Koncertā uzstāsies arī pašmāju ska veterāni „Voiceks Voiska” un „All Day Long” .

Biļetes uz koncertiem pieejamas interneta vietnē: www.bezrindas.lv

Ar „LABA DABA 2010” aprocēm ieeja par brīvu!

Biļetes uz festivālu pieejamas: www.bilesuserviss.lv un no 7.aprīļa - mūzikas klubā NABAKLAB.

Festivāls „LABADABA 2011” divu dienu garumā piedāvās labu mūziku, kā arī aizraujošas, izzinošas un jautras aktivitātes visiem apmeklētājiem. Īpaši tiks domāts par ģimenēm ar bērniem un ir izveidots piedāvājums kolektīviem, ar kuru var iepazīties iepriekš piesakoties pie organizatoriem!