Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Reinis Sējāns ar “Pērkonu” ieraksta veltījumu Jurim Kulakovam

© Publicitātes foto

Mūziķis un komponists Reinis Sējāns un grupa “Pērkons” ierakstījuši veltījumu savam mūžībā aizgājušajam draugam un grupas biedram Jurim Kulakovam – skaņdarbu “Sirds kā pērkondārds”.

Kompozīcijas “Sirds kā pērkondārds” mūzikas un arī idejas autors ir Reinis Sējāns, vārdu autors - Jānis Šipkēvics.

“Kamēr citi puikas sapņoja kļūt par policistiem un ugunsdzēsējiem, es gribēju būt Juris Kulakovs,” stāsta Reinis Sējāns. “Ar to jau it kā viss būtu pateikts, bet 12. februārī līdz ar ziņu par mana mūzikas krusttēva pēkšņo aiziešanu mūžībā nāca arī tāds kā belziens pa galvu - apziņa, cik dikti daudz man šis Cilvēks ir iedevis un iemācījis. Tā nebija mana izvēle radīt šo dziesmu - tā tam bija jānotiek. Paldies visiem, kuri veltīja savu talantu un saslēdzās vienā elektrizējošā ķēdē!”

Ierakstā piedalījušies grupas “Pērkons” mūziķi Ieva Akuratere, Raimonds Bartaševičs un Leons Sējāns, Jura Kulakova meita Justīne Kulakova-Sypniewski, Reinis Sējāns, Liene Sējāne, kā arī Rīgas Doma meiteņu koris “Tiara” diriģentes Airas Birziņas vadībā un Valsts kamerorķestris “Sinfonietta Rīga” diriģenta Normunda Šnē vadībā. Aranžējis Andris Sējāns. Video ieraksta operators - Juris Sējāns, video montāža - Elizabete Gricmane.