Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Latvijā dzīvojošā ukrainiete Svetlana Loboda nofilmē klipu Indijas okeāna krastā

© Publicitātes foto

Savas pasaules tūres priekšvakarā ukraiņu superzvaigzne Svetlana Loboda prezentējusi videoklipu savai jaunākajai dziesmai “Mentor”. Tā ir dziedātājas dzimtajā valodā, bet klips filmēts Indijas okeāna krastā.

Kopš Krievijas militārā iebrukuma Ukrainā dziedātāja Svetlana Loboda par savu mītnes zemi sauc Latviju, līdz ar to mēs viņu jau varam uzskatīt par savējo. “Dinamisko deju mūzikas dziesmu ukraiņu valodā dziedātāja papildinājusi ar angliskiem solo un veltījusi to savam vienīgajam dzīves kompasam pašos grūtākajos laikos - mīlestībai,” Svetlanas jauno singlu “Mentor” piesaka viņas komanda.

Dziesma un klips ir Lobodas stilā - spēcīgs un kvalitatīvi nostrādāts “pop & dance” ar izaicinošiem kadriem, kas pilnīgi noteikti piesaistīs ausis un acis. Video filmēts okeāna krastā, jo “tieši dabas nevaldāmajam spēkam, pēc dziedātājas domām, ir visvairāk kopīga un raksturojoša ar mīlestības spēku.”

“Pat pašā lielākajā vētrā mūsu vienīgā iespēja neapmaldīties ir uzticēties savai sirdij kā bākai,” skaidro Svetlana Loboda. “”Mentor” ir par drosmi vienmēr izvēlēties mīlestību, lai cik tas sarežģīti un pat biedējoši dažkārt arī nebūtu. Jo, beigu galā, taču tikai tā var turpināt ceļu uz laimi!”

Šopavasar ukraiņu dziedātāja uzstāsies Austrālijā un ASV, bet pavisam drīz plāno pieteikt arī savas Eiropas tūres datumus.