Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Patrishai kopdarbs ar kārtējo reperi – šoreiz Denisu

© Publicitātes foto

Laikam jau iedvesmojoties no repera Fiņķa panākumiem, kura kopdarbs ar dziedātāju Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne” kļuvis par absolūtu pagājušā gada hitu, cits viņa amatabrālis Deniss arī vērsies pie Patrishas – apritē nokļuvis singls “Nekas neizmainīs to”.

Dziesmas “Nekas neizmainīs to” bīta autors ir Jānis Šmēdiņš jeb Fakts, savukārt teksta - pats apvienības “Kreisais Krasts” reperis Deniss, pilnā vārdā Deniss Stepanovs. Šis ir pirmais singls no viņa gaidāmā debijas albuma, ko plānots izdot šī gada izskaņā. Tapis arī dziesmas vēstījumam pieskaņots videoklips.

“Šīs dziesmas pirmsākumi meklējami 2016. gadā, kad izšķīros ar meiteni un piedzīvoju vienas no pirmajām lielajām sirdssāpēm. Visu šo laiku dziesma dzīvoja pie manis, bet zināju, ka reiz vēlos to izdot, jo jutu, ka tajā mājo diezgan spēcīga dvēsele,” stāsta Deniss. “Nevēlējos publicēt dziesmu par kādu konkrētu cilvēku, bet gan to nodot tā, lai katrs pats sevi var ielikt attiecīgajā situācijā, iztēloties, sajust un saistīt ar sevi tieši tik lielā mērā, cik pats to jūt. Jo visi taču esam mīlējuši, visi mīlam un mīlēsim, kā arī ikviens no mums ir piedzīvojis sirdssāpes.”

Deniss zinājis, ka piedziedājumā vēlas sievietes vokālu, un piemērotākā kandidāte šķitusi Patrisha, kura piekritusi un iesaistījusies dziesmā arī ar savu vīziju par piedziedājumu.

“Man ir prieks sastrādāties ar dažādiem māksliniekiem, kuri ir ne vien no mana žanra, bet arī no hiphopa aprindām,” norāda Patrisha. “Piekritu šai sadarbībai, jo man šķita, ka ar šo dziesmu varam parādīt Denisu no citas šķautnes - šeit mēs kopīgi varējām izcelt mūzikas, stāsta un personības kvalitātes, kas mums abiem ir svarīgas. Turklāt Fakts bija pirmais, kurš, tā teikt, ievilka mani šajā mūzikas daļā - hiphopā. Tas ir tāds kā aplis, kas ir apgājis, jo ar Faktu viss sākās un tagad atkal esam pie Fakta, kurš producēja šo dziesmu.”