Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Lauris Valters izdod singlu un koncertos svinēs savu apaļo jubileju

© Publicitātes foto

Mūziķis Lauris Valters izdevis jaunu dziesmu „Apgaismoties”, kas tiks iekļauta viņa jaunajā albumā “Ārpus laika”. Arī līdz tā iznākšanai vairs nav ilgi jāgaida – par radību datumu noteikts 7. marts. Taču tie nav vienīgie Laura jaunumi.

Laurim Valteram martā apritēs 40 gadi, kam par godu aprīlī notiks vairāki jubilejas koncerti. Tajos izskanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan arī tādas jau pazīstamas dziesmas kā “Tad apstājās laiks”, “1836”, “Mirklī ieklausies” un citas, turklāt, kas pats interesantākais, arī vairāki gabali no Laura grupas “ēnas” laikiem, kad popmūzikas cienītāji aizrautīgi dziedāja līdzi dziesmām “Neprātīgais” un “Ar skaistām frāzēm”. Koncerti notiks 6.aprīlī Brocēnu kultūras centrā, 12. aprīlī VEF Kultūras pilī un 13. aprīlī Aizkraukles kultūras centrā.

Ja par jauno dziesmu “Apgaismoties”, tad kompozīcijas autors Lauris Valters, filozofiski apcerot savu veikumu, saka: “Mūsu dzīve ir patiesi interesants un aizraujošs piedzīvojums, kurā ir gan kāpumi, gan arī kritumi. Dzīves laikā mēs sastopamies ar dažādiem izaicinājumiem, kas stiprina un bagātina mūsu pieredzi. Svarīgi ir no pagātnes paņemt labākās mācības un jaukas atmiņas, dzīvot no sirds mirklī, kurā esam šobrīd, un ar gaišu, pozitīvām cerībām piepildītu skatu lūkoties nākotnē.”

Jaunajā albumā būs iekļautas 13 kompozīcijas, no kurām vairākas ir izdotas pēdējo divarpus gadu laikā un jau iemantojušas klausītāju atzinību - “Saule zenītā”, “Būt pa īstam”, “Gaismā rotāties” un “Šeit un tagad”.