Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ainars Virga ar jaunu “Līvu” dziesmu ieskandina savu 60. jubilejas gadu

© Publicitātes foto

Precīzi pusnaktī starp veco un jauno gadu, kā jau to bija solījuši, grupas “Līvi” mūziķi publicējuši jaunu dziesmu un tās videoversiju. 2024. gads būs īpašs grupas līderim Ainaram Virgam, kurš atzīmēs savu 60 gadu jubileju.

Grupas “Līvi” jaunās dziesmas “Rokenrols dzīvo Liepājā” autori ir Ainars Virga, Henrijs Mucenieks un Guntars Račs, turklāt šoreiz īpašu vērību klausītājiem ieteicams pievērst tekstam, kurā ir daudzas Liepājai veltītas atsauces no citām dziesmām.

Dziesmu producējis pats Ainars un latviešu smagmūzikas speciālists Kārlis Šteinmanis, savukārt videoklipu - Arta Janemane sadarbībā ar operatoriem Mārtiņu Nagli un Robertu Streiču, bet tas filmēts - protams, ka Liepājā! Arī klips cels liepājnieku patriotismu (un liks ķert pie sirds vietējā tramvaju depo darbiniekiem).

6. aprīlī Ainaram Virgam apritēs 60 gadi, un dzimšanas diena tiks atzīmēta ar lielkoncertu Liepājas Olimpiskā centra arēnā. Protams, ka tajā piedalīsies arī “Līvi”, kas ar jauno dziesmu “aicina visus uz koncertu pilsētā, kurā dzīvo rokenrols.”