“Zelta mikrofons” spiests mainīt ceremonijas norises vietu

© Publicitātes foto

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta Mikrofons'24” rīkotāji diezgan negaidīti paziņojuši par ceremonijas norises vietas maiņu: jau izsludinātais 14. februāris un Ķīpsalas halle pārtapis par 8. martu un “ATTA Centre” Krasta ielā.

“Ņemot vērā ekonomisko situāciju un tās ietekmi uz pasākuma finansējumu, tiek mainīta ceremonijas norises vieta un līdz ar to mainās arī datums,” informē “Zelta Mikrofons'24” rīkotāji, apstiprinot - balvu pasniegšana norisināsies 8. martā konferenču un pasākumu centrā “ATTA Centre”. Visiem, kas jau bija iegādājušies biļetes uz iepriekšējo pasākuma norises vietu, būs iespējams apmeklēt to klātienē “ATTA” centrā vai arī atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu.

“Šis ir bijis sarežģīts gads it visiem - pēc apstākļu rūpīgas izvērtēšanas nolēmām mainīt “Zelta Mikrofons'24” norises vietu uz mazāka apmēra telpām. Dažkārt laikus pasperts solis atpakaļ nozīmē lielu lēcienu uz priekšu nākotnē,“ uzsver “Zelta mikrofona” ilggadējā producente Elita Mīlgrāve. “”ATTA Centre” ir lielākais Baltijā konferenču un pasākumu centrs, kas savu trīs gadu darbībā ir uzņēmis gan lielus starptautiskus pasākumus, gan mūzikas koncertus, gan konferences, bet tagad mums ir tas gods uzņemt “Zelta mikrofonu”. ATTA profesionālā komanda ir pilnā gatavībā uzņemt tik nozīmīgu pasākumu Latvijas mūzikas nozarē. Sāksim 2024. gadu skanīgi!” pauž Natālija Misiņa, “ATTA Centre” mārketinga direktore. Jau izziņoti arī pirmie ceremonijas koncerta mākslinieki - par tiem kļuvusi grupa “Singapūras Satīns”.

Savukārt žūrija visu decembri vērtē balvai iesniegtos ierakstus. Šogad tie ir 163 albumi, 134 dziesmas, 120 videoklipi, 46 debijas ieraksti un 15 koncertieraksti. Gada balvas žūriju veido 40 mūzikas nozares profesionāļi, tajā skaitā muzikologi, mūzikas kritiķi, žurnālisti, radio programmu veidotāji, kuri ierakstus vērtē 20 dažādu kategoriju ietvaros. Nominanti tiks izziņoti 17. janvārī.

Svarīgākais