Latvijas mūziķi piedalīsies Tallinas Mūzikas nedēļā

25.martā Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros, „Nordic Hotel Forum” viesnīcā notiks iepazīstināšanas pasākums, kurā piedalīsies - „Goran Gora and The Yrs”, „Soundarcade” un „Woodpecker Project”.

Bez tam Mūzikas nedēļas apmeklētāji tiks iepazīstināti ar Latvija mūzikas industrijas pārstāvjiem no „BrainStorm Records and Management”, MicRec Publishing”, „Positivus Festival”, „Instrumenti” Management”, „I Love You Records”, „Astro’n’out” Management Avantis Promo”, „Goran Gora” Management”, „Meteor Agency” un „SoundDivision Studious”.

Latvijas vēstnieks Igaunijā Kārlis Eihenbaums kopā ar Latvijas mūziķiem, kultūras sfēras un mūzikas industrijas pārstāvjiem informēs par Latvijas aktualitātēm, kā arī piedāvās nobaudīt tradicionālo Rīgas melno balzamu un saldumus no Latvijas.

Latvijas pārstāvji priecēs arī ar trijiem koncertiem 25. un 26. martā

kas šogad kuplā skaitā piedalīsies starptautiskā mūzikas industrijas konferencē – festivālā "Tallinn Music Week", kas norisināsies Tallinā no 24. līdz 26. martam,

Izklaide

Pie klausītājiem aizceļojis “Latvijas romantisko huligānu, dzīvesprieka un pozitīvo emociju vairotāju” (tā viņus piesaka šīs grupas PR komanda) “Crazy Dolls” jaunākais veikums -  dziesma “Koferi”.