Elizabete Gaile izdod skaistu "Gain Fast" dziesmas versiju

© Publicitātes foto

Pēc hita “Miera iela” plašu atpazīstamību guvusī dziedātāja un dziesmu autore Elizabete Gaile nākusi klajā ar jaunu, skaistu un sirsnīgu gabalu: šoreiz viņa ierakstījusi savu versiju kādreiz populārās grupas “Gain Fast” dziesmai “Tas nav uz zemes šīs” - ar flautas, ģitāras un klavieres skaņām.

“Paldies grupai “Gain Fast” - Kasparam Zlidnim un Didzim Bordo par šo skaņdarbu! Tajā ir kaut kas īpašs,” priecājas Elizabete Gaile. “Parasti nemēdzu izpildīt svešu izpildītāju dziesmas, bet šī dziesma man ir kļuvusi ļoti mīļa. Pienākot ziemai, sajutu, ka vēlos to beidzot ierakstīt arī savā versijā. Šim trauksmainajam laikam, kas vijas kopā ar pirmssvētku atmosfēru, es vēlējos nodot miera sajūtu un aizvest klausītāju kaut kur augstāk.”

Dziesma tiešām sniedz miera sajūtu, bet Elizabetes interesantā izpildīšanas maniere - vēlmi tajā ieklausīties. “Tik daudz kas notiek mums apkārt - karš, nemieri, sāpes, neziņa. Daudz kas mūs satrauc, bet ir brīži, kas spēj mums ļaut pacelties augstāk, sajust mieru un mīlestību. Tās ir svarīgākās lietas, kas mums ir. Svarīgi ir tās novērtēt un uz brīdi aizmirst par visu pārējo,” prāto dziedātāja. “Liels paldies dziesmas producentam Armandam Varslavānam, par flautas iespēli - Alisei Golovackai, par basa partiju - Jānim Polim.”

Šo sestdien, 16. decembrī, Elizabeti būs iespēja dzirdēt akustiskajā koncertā Aizputē - Amalienburgas muižā. Savukārt Ziemassvētku priekšvakarā, 23. decembrī, Elizabete ar grupu ieskandinās svētkus Domu laukumā, Ziemassvētku tirdziņā. Šobrīd Elizabete turpina darbu pie sava albuma, ko paredzēts izdot 2024. gada pavasarī.

Izklaide

Šo piektdien, 18. oktobrī, “Palladiumā” ar vērienīgu koncertu uzstāsies grupa “Carnival Youth”, svinot sava debijas albuma “No Clouds Allowed” desmit gadu jubileju. Noskaidrota arī koncerta iesildītāja.

Svarīgākais