Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Labvēlīgais tips” ar jaunu singlu jau ieskandina Vecgada šovus

© Publicitātes foto

Grupa “Labvēlīgais tips” laidusi klajā jaunu singlu, kas ir priekšvēstnesis Vecgada šovu koncertsērijai “Lai laime nepāriet 2024”, kas piestās Cēsīs, Liepājā, Valmierā un Rēzeknē ar noslēgumu Vecgada dienā Ķīpsalas hallē.

Jauno dziesmu “Kad satieku egli” sakomponējis “labvēlīgo” ģitārists un vairāku grupas zelta hitu autors Artūrs Kutepovs, bet kārtējo ausīm pielīpošo tekstu radījis Andris Freidenfelds jeb Fredis. “Mēs esam skuju koku zeme,” neapgāžamo patiesību uzsver Fredis. “Mēs esam skuju koku nācija. Tie palīdz mums saglabāt kaut kādu zaļumu arī ziemā. Un siltumu. Un apziņu, ka katru rītu ir Jaunais gads. Šo var dēvēt arī par Čiekura Egles dēla sāgas otro daļu.”

Savukārt gaidāmo šovu “Lai laime nepāriet 2024” grupa raksturo īsi - vienkārši kolosāls koncerts! Ar to “Labvēlīgais tips” aicina godam aizvadīt Melnā ūdens truša un vēl godīgāk sagaidīt Zaļā koka pūķa gadu. “Grupa apņēmusies labi apkurinātās un nosiltinātās Latvijas koncertzālēs ienest prieka dzirksti katra klausītāja sirdī un dot tik nepieciešamo C un D vitamīnu devu aukstajā un tumšajā decembrī,” sola grupas PR komanda.

Šovā tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar neiztrūkstošu bufetes pauzi, lai ikviens spētu ļauties arī laikam piedienīgajam šampanieša burbuļu vilinājumam. Pirmā daļa būs kā šā gada pārskats par būšanām un nebūšanām valstī, bet otrajā klausītāji tiks aicināti aizmirst par sēdkoncertu un pilnībā ļauties svētku priekam un līksmei. Lai visu padarītu vēl vērienīgāku, šova īpašie viesi būs Vidzemes augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris “Skan”, kā arī Kaspars Upaciers jeb UFO, kurš parūpēsies par jokiem un dažām rotaļām vakara iesildošajā daļā.

“Labvēlīgo” tūre 25. decembrī piestās Vidzemes koncertzālē “Cēsis” (dienas un vakara koncerti), 25. decembrī - Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” (dienas un vakara koncerti), 29. decembrī - Valmieras Kultūras centrā, 29. decembrī - Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “Gors”, savukārt 31. decembrī, kā jau minēts, - Rīgā, Ķīpsalas hallē.