Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ivo Fominam jauns un apcerīgs video

© Publicitātes foto

Pēc vairāk nekā gada pārtraukuma un intensīvas koncertēšanas izpārdotās koncertzālēs, dziedātājs Ivo Fomins beidzot publicējis jaunu dziesmu un video.

Dziesmas “Vēl viens pagrieziens” mūzikas autors ir pats Ivo Fomins, bet tai vārdus arī šoreiz rakstījis teju visu Ivo iepriekšējo hitu līdzautors Guntars Račs. “Ceļš ir dzīve, un dzīve ir ceļš. Jāiet tālāk un nav jābaidās no straujajiem pagriezieniem, kuros dzīve mūs laiku pa laikam izaicina. Tie var ievest grāvi, bet var arī uzvest augstā kalnā. Nepagriezīsies, neuzzināsi,” prāto Guntars.

“Mēs nezinām, kas mūs sagaida aiz katra nākamā pagrieziena. Reti kurš par to aizdomājas, jo daudz svarīgāk ir nepārstāt virzīties uz priekšu, uz savu izvēlēto mērķi. Tieši ceļš un virzība arī, iespējams, ir visas dzīves jēga. Par to ir jaunā dziesma un par to būs arī mans lielkoncerts Liepājā, kuram dots nosaukums “Mans ceļš”,” prāto Ivo. Šī lielkoncerta datums - 9. marts.

Jauno dziesmu producējis Roberts Dinters un pats Ivo, bet skaņas gala miksu veidojis Jānis Narbuts. Ierakstā piedalījušies: Ivo Fomins (balss), Roberts Dinters (ģitāra, taustiņi), Kristaps Eihvalds (bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas).