Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Singapūras Satīns" videoklipā metas kopā ar lietuviešu reperi

© Publicitātes foto

Apvienība “Singapūras Satīns” kopā ar vienu no šā brīža aktuālākajiem Lietuvas reperiem Remis Retro izdevuši enerģisku singlu “Fortūna”.

Dziesma “Fortūna” tapusi gan Rīgas, gan Viļņas ierakstu studijās, bet tās videoklips filmēts Rīgā un mākslinieku vasaras koncertos.

“Sadarbība ar lietuviešu mākslinieku Remis Retro izvērtās ļoti patīkama: jau pirmajās minūtēs atradām kopīgu valodu - ja burtiskā nozīmē, tad angļu - un ļoti atbrīvotā gaisotnē ierakstījām skaņdarbu. Neiztikām arī bez jokošanas par valodu un tautu līdzībām un nozīmīgas pieredzes apmaiņas, salīdzinot mūzikas industrijas nianses un aktualitātes abās valstīs. Īsts profesionālis, kādreiz noteikti labprāt apmeklēsim viņa koncertu un tēlosim, ka saprotam, par ko viņš dzied,” joko “Singapūras Satīns”.

Dziesmas video versiju veidojuši režisore Elizabete Šukste un producents Justs Sirmais. Tajāatspoguļots “Fortūnas” dziesmas tapšanas process, no studijas līdz koncertam. “Visiem māksliniekiem ir saspringti ikdienas grafiki, tāpēc uzreiz sapratām, ka šim videoklipam ir jābūt vieglam, plūstošam un izklaidējošam, tādēļ, atspoguļojot dinamisko reperu ikdienu, kļuvām kā ēnas viņu gaitās,” stāsta Elizabete Šukste.