Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Eds Šīrans pārspēj visus līdzšinējos Baltijas koncertu rekordus

© Publicitātes foto

Pirmais koncerts izpārdots gandrīz 24 stundu laikā, bet no otrā izpārdota vairāk nekā puse, un tas viss deviņus mēnešus pirms pašiem pasākuma datumiem – britu superzvaigznes Eda Šīrana vienīgie Baltijas koncerti pārspējuši līdzšinējos izklaides pārdošanas rekordus visā mūsu reģionā.

3. un 4. augustā savas “+ - = ÷ x Tour” (“Matemātikas tūres”) ietvaros neskaitāmu muzikālo balvu īpašnieks, pasaules popmūzikas superzvaigzne Eds Šīrans Kauņas S. Darjusa un S. Girēna stadionā piedāvās skatītājiem unikālu 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo piedzīvojumu. Šo unikālo priekšnesumu būs iespēja vērot vairāk nekā 90 000 cilvēku. Organizatori, stadiona vadība, pašvaldība un arī pats mākslinieks ir patīkami iepriecināti par šādu interesi.

Koncertaģentūras “L Tips Agency” īpašnieks Gints Putniņš: “Eda Šīrana koncertus Baltijā organizējam jau trešo reizi un vienmēr esam bijuši patiesi patīkami pārsteigti par pieaugošo skatītāju mīlestību. 2019. gadā viņš uzstādīja visu laiku apmeklētākā starptautiski pazīstama mākslinieka pārdošanas rekordu Latvijā - toreiz koncertu Lucavsalā apmeklēja vairāk nekā 50 000 cilvēku. Tagad jauns rekords un nu jau visas Baltijas mērogā!”

Kā informē “Piletilevi Group AS” izpilddirektors Svens Nūtmans, biļešu tirdzniecība uz Eda Šīrana koncertu Kauņā bijusi ātrākā kompānijas un tās meitasuzņēmumu visu 26 gadu pastāvēšanas vēsturē - biļetes iegādājušies fani no vairāk nekā 60 (!) valstīm. “FKP Scorpio” dibinātājs un izpilddirektors Folkerts Kūpmans: “Pārdodot Baltijā vairāk biļešu nekā jebkurš cits mākslinieks, Eds Šīrans uzstādījis vēl vienu rekordu. Mēs esam lepni un priecīgi organizēt viņa šovus, bet tas nebūtu izdevies bez visu vietējo ieinteresēto pušu un mūsu partneraģentūras atbalsta. “L Tips Agency” darbs ir bijis nenovērtējams, lai panāktu, ka Kauņas stadionā notiks veseli divi Eda Šīrana koncerti! Mēs jau tagad ar nepacietību lūkojamies uz 2024. gada augustu, kad viss šis projekts tiks īstenots.”