Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Lāčplēša dienā Uzvaras parkā rībinās “Skyforger”

© Publicitātes foto

Lāčplēša dienā, 11. novembrī, daudzcietušajā Uzvaras parkā notiks kāds šai vietai patiesi nozīmīgs muzikālais notikums – pasākums “Rīgas sardzē”, kura galvenie viesi būs leģendārā folkmetāla grupa “Skyforger”. Ieeja brīva.

Koncerts Uzvaras parkā noritēs Bāriņu ielas pusē, tas sāksies jau pulksten 17 ar aktiera Andra Buļa ievadvārdiem un dīdžeju darbošanos. Pulksten 18 uz skatuves kāps šādam koncertam un šai svinību dienai ļoti iederīgā apvienība “Raxtu Raxti”, bet pulksten 19 uzstāsies no konteksta viedokļa diezgan neizprotamais hiphopa mākslinieks Fiņķis.

Pasākuma galveno mākslinieku “Skyforger” uzstāšanās paredzēta no pulksten 20 un ilgs pusotru stundu. To, ka “debesukalēji” spēj vienot visdažādāko vecumu, dzimumu, etniskās piederības un muzikālo interešu cilvēkus, viņi pierādīja jau šovasar Dziesmu svētkos, ar folka programmu uzstājoties Esplanādē. Lāčplēša dienas koncertā “Skyforger” skanējums gan būs tuvāks festivālā “Kilkim Žaibu” Lietuvā pieredzētajam.

Ārpus muzikālajām aktivitātēm Uzvaras parkā cilvēki varēs vienoties pie ugunskuriem un armijas zupas virtuves, kā arī vienkārši labas gaisotnes un kopības sajūtas. “Uzvaras parka nosaukumam 100” - tāds ir pasākuma moto.