Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Dzelzs vilkam” jauns video melnās komēdijas žanrā

© Publicitātes foto

Grupa “Dzelzs vilks” izdevusi albuma “Jauni” tituldziesmas video – mīlas stāstu tumšas komēdijas žanrā. Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties!

Dziesma “Jauni” ir grupas “Dzelzs vilks” pagājušā gada nogalē klajā nākušā albuma “Jauni” tituldziesma, kuras mūzikas un vārdu autors ir Juris Kaukulis. “Prieks, ka caur mūsu jaunākā albuma tituldziesmas videoklipa apokaliptisko fantāziju atgriežamies pie “Dzelzs vilka” sākotnējā, mazliet tumsnējā gara. Ar to saucam pasaulei - mīla stiprāka par nāvi, un visi, kas mīl - mūžam jauni!” par video joko Juris Kaukulis. ““Jauni” ir dziesma, kurā sakopota “Dzelzs vilka” jaunākā albuma esence. Videoklipa mākslinieki to papildinājuši ar negaidītu, bet grupas garam atbilstošu smaida devu.”

Videoklipa “Jauni” režisors ir Reinis Ūbelis. Lomās iejutušies aktieri Matīss Ozols un Kitija Geidāne, Stefans Muižnieks, Valērijs Vikanovs, Inese Pūra, kā arī “Dzelzs vilka” vīri Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Mārcis Judzis un Kārlis Alviķis.

Grupa šobrīd devusies tās 30 gadu jubilejas turnejā, kas Latvijas pilsētu lielākajās koncertzālēs un kultūras centros turpināsies līdz 30. novembrim. Īpašā koncertprogrammā izskan gan grupas jaunākās albuma “Jauni” dziesmas, gan “Dzelzs vilka” desmitgadu lielākie hiti. Tuvākais koncerts jau 10. novembrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, vēl novembrī “vilki” uzstāsies Ventspilī, Krustpilī, Liepājā un Ogrē.