Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Tartu Dziesmu svētku estrādē nākamvasar uzstāsies Stings

© Publicitātes foto

Leģendārais 17 “Grammy” balvu ieguvušais Stings nākamvasar, 10. jūnijā, ar īpašu koncertu “My Songs"”uzstāsies Tartu Dziesmu svētku estrādē.

Šis būs slavenā mākslinieka pasaules koncertturnejas turpinājums, kas ir aizrāvis skatītājus visā pasaulē - Amerikā, Eiropā, Āzijā, Apvienotajos Arābu Emirātos un Austrālijā. Koncerts būs daļa no Eiropas kultūras galvaspilsētas “Tartu 2024” programmas. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no 10. novembra, bet FBI un “Positivus” koncerta kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk, 8. novembrī, izmantojot iepriekšpārdošanas kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Stinga koncerts “My Songs” ir bagātīga viņa lielāko hitu demonstrācija, kas aptver viņa spožo karjeru gan kā grupas “The Police” dalībniekam, gan kā solo māksliniekam. Koncertā ir dzirdami tādi mākslinieka mūžīgie hiti kā “Fields of Gold”, “Roxanne”, “Every Breath You Take”, “Message in a Bottle” un daudzas citas ikoniskas dziesmas. Jāatgādina, ka šo programmu pērn septembrī varēja vērot arī “Arēnā Rīga”.