Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Singapūras Satīnam” stilīgs videoklips dziesmai “Stulbs un bīstams”

© Publicitātes foto

Aptuveni mēnesi pēc albuma “Super” klajā nākšanas, apvienība “Singapūras Satīns” izdevusi video versiju dziesmai “Stulbs un bīstams”. Nav šaubu, ka tā tikai stiprinās grupas ceturtā studijas albuma panākumus – kopš tā iznākšanas 10. oktobrī albums bijis pats straumētākais Latvijā.

Dziesmas “Stulbs un bīstams” saturs un arī tās videoversija pilnībā atbilst tās nosaukumam, tāpēc nav šaubu, ka cienītāju šim klipam netrūks. “Filmējot kompozīcijas audiovizuālo attēlojumu, vēlējāmies atgriezties pie agrīnā “Singapūras Satīna” posma labākajām klipu tradīcijām un tehnikām. Pati dziesma ir ļoti personiska un esam droši, ka liela daļa fanu noteikti varēs ar tās vēstījumu identificēties. To arī vēlējāmies attēlot videoklipā,” absolūtā nopietnībā skaidro “singapūrieši”, ne mazāk nopietni piebilstot: “Svarīgi pieminēt, ka viss notika atbilstoši drošības noteikumiem, slēgtā teritorijā un neprofesionāļu uzraudzībā.”

Pēc aktīvas vasaras un rudens sezonas, šobrīd “Singapūras Satīns” devušies pelnītā atpūtā no aktīvas koncertdzīves, bet jau 2024. gada 28. martā aicina savus klausītājus uz “Super koncertu” koncertzālē “Palladium Rīga”. “Būs vecās dziesmas un jaunās dziesmas. Būs viesi un pārsteigumi. Būs hiti un “prikoli”. Būs vienkārši super!” sola grupa.