Rokgrupa “Rubīna Kubs” izdod enerģisku singlu un videoklipu

© Publicitātes foto

Savulaik par perspektīvu uzskatītā rokmūzikas apvienība “Rubīna Kubs” izlaidusi jaunu dziesmu ar nosaukumu “Karuselī”. Ja nekas cits, tad vismaz tās vizuālais noformējums noteikti piesaistīs cilvēku uzmanību.

Dziesmas “Karuselī” vārdu autors ir Kristaps Zvanis, mūzikas autori - Kristaps Zvanis, Kārlis Krāģis, Nauris Priedītis un Māris Rubīns. Pirmo interesi par “Rubīna Kuba” jauno darbu raisa jau hipnotiskais singla vāciņš, bet to stiprina informācija, ka dziesma ierakstīta “Tru Music Studio” kopā ar producentu Gati Zaķi, bet videoklips radīts sadarbībā ar Artūru Strautiņu.

“Dziesma ir par emociju rotāciju - karuseli, kāds dažkārt veidojas attiecībās. Augšas un lejas - tā ir neatņemama sastāvdaļa gan attiecībās, gan arī citur, kur kaut ko darām un veidojam attīstību, tāpēc nevajag nobīties no kādas sarežģītākas situācijas, bet gan pieņemt, ka tas viss ir daļa no procesa,” tā Kristaps Zvanis. “Ja saprot šos spēles noteikumus, tad jau viss būs labi".

Informācijai: “Rubīna Kubs” ir relatīvi jauna rokmūzikas apvienība, kuras mūzikā dzirdamas indī/blūza/garāžroka ietekmes. Grupas sastāvs: Kristaps Zvanis (vokāls, ģitāra), Kārlis Krāģis (ģitāra), Elvis Kuliševs (bass) un Māris Rubīns (bungas). “”Rubīna Kubs” uzskata, ka dziesmu tekstiem latviešu valodā ir būtiska nozīme, sniedzot klausītājiem godīgāku un patiesāku vēstījumu.”

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.