“The Sound Poets” savu desmitgades ierakstu izdos arī skaņuplatē

© Publicitātes foto

Grupas “The Sound Poets” 2013. gada izdotais debijas albums “Tavs stāsts” tiek pārizdots skaņuplates formātā - tikai 300 individuāli numurētos eksemplāros.

Albuma “Tavs stāsts” desmitgades svinības notiks 13. oktobrī Mūzikas namā “Daile” un 14. oktobrī kultūras namā “Wiktorija” Liepājā. Koncertus īpašus padarīs tas, ka tajos pirmoreiz grupas vēsturē albums tiks izpildīts pilnā garumā, kā arī būs iespēja ierakstu iegādāties skaņuplates formātā, turklāt koncertu apmeklētājiem šis prieks tiks kā pirmajiem - ņemot vērā ļoti ierobežoto plašu tirāžu, tas nav slikts bonuss.

“Gatavojoties jubilejas koncertiem, mūs visus patīkami pārņēmis nostalģisks sentiments, un šo sajūtu mēģināsim caur mūziku nodot arī koncertos. Nav šaubu, ka tie būs divi forši un īpaši vakari Rīgā un Liepājā,” par gaidāmo notikumu saka grupas solists Jānis Aišpurs.

Grupa “The Sound Poets” dibināta 2011. gadā, tās pirmais oficiālais koncerts notika tā paša gada decembrī Zirgu ielas koncertzālē, bet divus gadus vēlāk debijas albums “Tavs stāsts” Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” pasniegšanas ceremonijā jau saņēma balvu kā labākais poproka albums.

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.