Santa Šillere iepazīstina ar albumu un dabas skatiem bagātu video

© Publicitātes foto

Kultūrtelpā “Auss” šonedēļ debijas albumu “Other Ways” prezentēja džeza dziedātāja un komponiste Santa Šillere. Mūzikas gardēžiem – tā to varētu raksturot īsumā.

Albumā “Other Ways” dzirdamās kompozīcijas atklāj pašas Santas Šilleres līdzšinējo ceļu, kā galveno vadlīniju iezīmējot cilvēku. “Laika gaitā ir pierādījies, ka dažādās situācijās izdzīvotās emocijas un gūtās atziņas mēdz būt līdzīgas pat savstarpēji nesaistītiem cilvēkiem, tādēļ spējam empātiski viens otru sajust, atbalstīt, ieklausīties un reflektēt. Ceru, ka klausītāji spēs manos ceļos atpazīt arī savus un tos izjust,” tā Santa.

Reizē ar albumu klajā nācis arī emocionālā skaņdarba “Rotājas debesis” videoklips, kurā netrūkst skaistu dabas skatu (un arī pašas Santas). “Iekšējais emociju lidojums, kas rodas brīdī, kad satiekam savu īpašo cilvēku - tik spēcīga un trausla ir mūsu emocionālā pasaule, dodoties pretī nezināmajam. Sajūtu virpulis ir galvu reibinošs.”

Mazliet no biogrāfijas. Santa Šillere ir džeza dziedātāja, komponiste un vokālā pedagoģe. Piedalījusies tādos festivālos kā “Saulkrasti Jazz” un “Rīgas Ritmi”, “Birštonas Jazz” (Lietuva), “Voicingers” (Polija), “Girls Power In Jazz” (Dānija), starptautiskā džeza mākslinieku konkursa “Riga Jazz Stage 2019” fināliste.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.