“Astronauti” ar ilgošanās zvanu video laiž tautās savu septīto albumu

© Publicitātes foto

Grupa “Astro'n'out” nodevusi klausītāju vērtējumam savu septīto studijas albumu, kura nosaukums ir “777”. Vienlaicīgi prezentēts arī jaunākais singls “Ilgošanās zvani” un tā video.

“Astronautu” albums tapis divu gadu ilgā laika nogrieznī, ciešā sadarbībā ar producentu Andi Ansonu, kurš ir bijis klātesošs arī visās septiņās grupas radošajās nometnēs, kurās tapis šis lieldarbs. “777” ierakstīts “Annas koku skolā”, “Hotel Zeit” un studijā “Mute”, viesmūziķa statusā pievienojies arī mūziķis Goran Gora jeb “grupas vīrs” Jānis Holšteins-Upmanis. Albuma dzimšanas diena pieteikta ar jaunāko singlu “Ilgošanās zvani”, kas vieglā, gaišā un pozitīvi iedvesmojošā manierē aicina klausītājus sākt gatavoties kopdziedāšanas svētkiem tieši pēc mēneša - 3. novembrī - “Astro'n'out” pirmajā lielkoncertā “Arēnā Rīga”.

“Kamēr pasaule zvana ilgošanās zvanus pēc labākiem laikiem un drošākas ikdienas, tikmēr mēs, nespējot ietekmēt lielos notikumus, varam pieturēt savu tuvāko rokas un atgādināt, ka savā mazajā mikrokosmosā mums “visa ir gana” - ar pateicības pilnu sirdi par to, kas mums dots. Un “sākot no sevis”, veidojot vidi ap sevi apkārt labāku, mēs ietekmējam arī pārējos,” jaunā singla vēstījumu skaidro “astronautu” vokāliste un dziesmas lirikas autore Māra Upmane-Holšteine.

Jaunā singla mūzikas video režisors ir Papa Chi, savukārt video producenta lomu uzņēmies Elvijs Pārpucis un “Later” komanda ar Ņikitu Korņevu galvenā operatora lomā. Video kadros redzami arī citi mūziķi - Elizabete Gaile, Fiņķis, “Sudden Lights” un Goran Gora, kuri būs arēnas koncerta īpašie viesi.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.