Karlīna atgriežas ar jaunu dziesmu un jauniem plāniem

© Publicitātes foto

Pēc nelielas pauzes ar jaunu dziesmu “Kā es gribētu” atgriezusies dziedātāja Karlīna. Producents – Arnis Račinskis, kuram vienmēr viss iet no rokas.

Dziesma “Kā es gribētu” ir Karlīnas un viņas vīra Gundara Tomaša kopdarbs. “Dziedātāja ar aizraujošu balsi un spēcīgu māksliniecisko izteiksmi” - tā tiek pieteikta Karlīna, un šajā dziesmā to tik tiešām var arī novērot.

“Pēc lielākas pauzes, kas bija ļoti nepieciešama, lai atrastu sevi un būtu pārliecināta par sevi, ir ļoti liels prieks pieteikties atpakaļ uz mūzikas skatuves. Šī dziesma tapusi ar, manuprāt, vienu no labākajiem producentiem Latvijā, un viens no dziesmas vārdu autoriem ir nu jau mans vīrs, ko tajā brīdī, kad tapa šī dziesma, pat nenojautu,” par jauno muzikālo ceļojumu stāstā dalās Karlīna.

“”Kā es gribētu” ir dziesma, kurā mijas talantīgi cilvēki un dziedātājas “dark feminine” enerģija, radot gan stāstu videoklipā, gan melodijā. Šī dziesma ir pirmais solis ceļā uz vēl vairāk jaunas mūzikas no Karlīnas puses,” dziedātāju piesaka viņas komanda.

2024. gada sākumā plānots izdot viņas mini albumu jeb EP, bet līdz tam Karlīna sola pārsteigt savus klausītājus ar ne mazāk personīgiem mūzikas stāstiem.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.