Patrishai jauna dziesma un Salu tilta apkaimē uzfilmēts klips

© Publicitātes foto

Spilgtā pašmāju dziedātāja Patrisha izdevusi romantisku dziesmu deju klubu grīdām “Tikai savā iztēlē”, kā arī sūta rudenīgus sveicienus saviem klausītājiem, kas satikti vasaras koncertos visā Latvijā.

Dziesmas “Tikai savā iztēlē” mūzikas un vārdu autori ir pati Patrisha jeb Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, kā arī Māra Upmane-Holšteine un Andis Ansons, producenti - Jānis Šmēdiņš (pazīstams arī kā Fakts) un Roberts Memmēns no grupas “Citi Zēni”.

Par dziesmas videoklipu publiskajā telpā nekas sīkāk nav stāstīts - tā režisors ir Kristers Balcers, un, kā var vērot, lielākoties tas filmēts Salu tilta apkaimē un uz/zem tā. Interesanti, ka klipa filmēšanas komandā kā asistente minēta arī Patrishas māsa Hanna Nikola Cuprijanoviča.

“Cilvēciskās vajadzības pēc mīlestības un tuvības var būt dažādas. Nereti varam būt dzīves posmā, kurā svarīgāk ir izbaudīt savu brīvību, skaistus mirkļus, iepazīt sevi un pasauli sev apkārt. Varam nebūt gatavi realitātei, ko nes attiecības, vēlamies ļauties fantāzijai un sapnim par to, kas otrs cilvēks varētu būt. Varam baidīties no vientulības un kliedēt to ar ilūziju par kādu cilvēku, kas mums liek justies īpašiem un ieraudzītiem. Par to visu runāju dziesmā,” skaidro Patrisha. “Tajā pašā laikā ticu, ka svarīgi ir atcerēties, ka viss skaistais, mierīgais un priecīgais dzīvē sākās ar sevis pieņemšanu un apzināšanos, pēc tam nāk arī dziļa un skaista mīlestība gan pret sevi, gan otru.”

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.