Sporta reperi “Olas” izdod Latvijas sportistiem veltītu dziesmu

© Publicitātes foto

Sekojot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem pasaulē un pašmāju sportistu panākumiem, grupa “Olas” laidusi klajā patriotisku singlu un videoklipu ar nosaukumu “LV”.

Reperi no “Olām” norāda, ka dziesma ir par to, cik iespaidīgs Latvijai bijis šis gads sportā.

“Savā ziņā mēs esam “sporta reperi”, jo mums ir gan dziesma par [Zemgu] Girgensonu, gan [Kristapu] Porziņģi, gan par mūsu hokejistu bronzas medaļām. Mēs noteikti nevarējām paiet garām mūsu basketbolistu panākumiem šajā čempionātā. Tomēr domājam, ka dziesma ir jāvelta visiem latviešiem un mūsu superīgajam gadam sportā. Latvietim būt ir forši, un mēs gribējām šo parādīt gan dziesmā, gan klipā. Ceram, ka šī dziesma būs aktuāla arī nākotnē un visos sporta veidos, jo katrā no mums asinīs plūst sarkanbaltsarkanā krāsa, un ar to ir jālepojas,” klāsta grupas dalībnieks Žanis Pavlovskis.

Dziesmai tapis arī videoklips, kurā skatāmi kadri ar spilgtiem Latvijas izlašu momentiem hokejā un basketbolā. Videoklipā piedalījies arī “Olu” ilggadējais draugs Renārs Zeltiņš, kurš šoreiz redzams tandēmā ar savu meitiņu. Klips filmēts “Kurbads” ledus hallē un “LED Unit” studijā Rīgā, kas ir lielākā LED studija Baltijā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.