Gatavojoties tūrei, “Bad Habits” izdod “100. debijas” hita kaverversiju

© Publicitātes foto

Jau 16. septembrī Liepājas kultūras namā “Wiktorija” grupa “Bad Habits” uzsāks koncertprogrammas “Atmiņu klade” tūri. Tuvojoties pirmajam tūres koncertam, grupa izdevusi arī jaunu dziesmu - kaverversiju labi pazīstamajai grupas “100. debija” dziesmai “Man dimantu nav”.

Dziesmas “Man dimantu nav” aranžiju veidojusi grupa “Bad Habits”, fona vokālu iedziedājušas Laima Miltiņa un Elīna Čampere, ieraksts tapis studijā “Hodila records” un Ādažos pie Aivara Vaišļas. “Savā dziesmas versijā gribējām koncentrēties uz oriģinālversijas radītajām sajūtām, bet nu jau caur savu pieredzi,” saka “Bad Habits” vokālists Mārtiņš Balodis.

“Kā jau visas koncertprogrammā “Atmiņu klade” iekļautās dziesmas, arī “Man dimantu nav” ir ietekmējusi mūsu mūzikas gaitas - skolas laika diskotēkās visi pustumsā esam lēkājuši pie šīs dziesmas,” atceras grupas bundzinieks Normans Bārbals. “Mani pārņem dīvaina, saldsērīga sajūta par kādu pagājušu laiku un to, cik “100. debijas” dziesma ir romantiska. Tas kontrasts starp vienkāršo cilvēcību un sintezatoru mūzikas radītajām skaņām,” prāto ģitārists Jānis Līde.

Koncertos “Bad Habits” vēlas izstāstīt stāstus no savas dzīves caur mūziku, kuru ir radījuši visiem labi pazīstami skatuves smagsvari kā, piemēram, Ilmārs Dzenis, Raimonds Pauls, “100. Debija” u.c. “Gadu gaitā šīs dziesmas ir izpildījuši dažādi skatuves mākslinieki uz dažādiem skatuves dēļiem. Mēs ticam, ka viņiem tās ir rezonējušas tāpat kā mums, un esam pārliecināti, ka rezonēs arī publikai, kura būs ar mums šajos koncertos. Mums katram atradīsies kāds īpašs stāsts, kurā gremdēties un ar kuru padalīties.”

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.