Arēnā beidzot notiks “Bi-2” jau trīs gadus pārceltais koncerts

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 8. septembrī, “Arēna Rīga” uzstāsies leģendārā baltkrievu alternatīvā rokgrupa “Bi-2” - kopā ar Latvijas simfonisko orķestri Gunta Kuzmas vadībā.

“Bi-2” koncerts Rīgā notiks trīs gadus (!) pēc sākotnēji izsludinātā datuma, jo vairākas reizes no organizatoriem neatkarīgu iemeslu dēļ tika pārcelts. Plānots, ka koncertā skanēs dziesmas no grupas pēdējā studijas albuma “Aleluja”, kas nāca klajā 2022. gada rudenī, “Bi-2” pirmajos albumos iekļauto dziesmu aranžējumi orķestrim, kā arī labākie un klausītāju iecienītākie grupas hiti. Ņemot vērā to, ka simfoniskajā orķestrī spēlē 48 cilvēki, uz skatuves kopā ar grupas dalībniekiem kāps vairāk nekā 60 cilvēku!

Projekts “Bi-2 ar orķestri” pastāv jau vairāk nekā 15 gadus. Šajā laikā sadarbībā ar labākajiem starptautiskajiem orķestriem izdoti četri studijas albumi.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.