Noslēdzoties vasarai, Grēta izdod vasarīgu dziesmu

© Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Grēta Grantiņa izdevusi dziesmu ”Saulesbrilles uz acīm”, ko varētu arī dēvēt par atvasaras himnu, un aicina klausītājus uz tikšanos atlikušajos vasaras sezonas koncertos.

Plašāka publika iepazina Grētu pēc viņas uzvaras TV3 šova “X Faktors” ceturtajā sezonā, taču nu jau pasen šo lappusi viņas biogrāfijā var uzskatīt par aizvērtu, jo dziedātāja sekmīgi virzās uz priekšu arī bez šīs “piekabes” savā CV.

Jaunā dziesma tapusi kopā ar tādiem sevi jau pierādījušiem mūzikas jomas darboņiem kā producentu JJ Lush, Dagni Roziņu no grupas “Citi Zēni”, kā arī reperiem Wiesuli un xantikvariātu. “Esmu gandarīta par šo daudzveidīgo autoru kompāniju, ar ko man bija iespēja sastrādāties, jo katrs no viņiem dziesmai piešķīra atšķirīgu skanējumu,” norāda Grēta. Kopumā gan viņas tipiskais stils ir ievērots - stilīgs, dejojams pops ar “r&b” elementiem. “Vēlējos saviem klausītājiem vasaras nogalē dāvināt atvasaras sajūtu un dziesmu, kas ļaus atcerēties visu šajos mēnešos piedzīvoto. Dziesma “Saulesbrilles uz acīm” ir radīta, lai arī tumšākajā gada laikā mēs priecātos, dejotu līdz rītam un saglabātu sevī vasaras sauli un dzīvesprieku.”

Grētai šīs vasaras koncertsezona ir bijusi ļoti aktīva, tāpat dziedātāja aktīvi strādā pie jaunas mūzikas rakstīšanas un izdošanas un aicina savus klausītājus uz tikšanos atlikušajos vasaras koncertos 1. septembrī Rīgā un Iecavā.

Svarīgākais