Andrejostas kvartālā nedēļas nogalē tiks rīkota jauno mūziķu atvērtā skatuve

© Publicitātes foto

Šīs nedēļas nogalē, 18. un 19. augustā, Andrejostas kvartālā būs divas ierastās skatuves un līdzās tām arī īpaši veidota “Open Stage” skatuve, uz kuras divu dienu garumā būs iespēja kāpt jaunajiem mūziķiem un parādīt savu radošo muzikālo potenciālu.

Šis būs jau otrais Andrejostas kvartāla (AOK) organizētais pasākums sadarbībā ar izklaides industrijas multiplatformu “Vincent Entertainment”. Šī gada jaunievedums ir atvērtā skatuve jeb “Open Stage”. Plānots, ka piektdienas un sestdienas laikā uz šīs skatuves uzstāsies vairāki desmiti mākslinieku. Lai šo iespēju izmantotu, mūziķiem iepriekš jāpiesakās, sazinoties ar AOK un iesniedzot savu demo ierakstu ar aprakstu par sevi (info@vinc-ent.com). Dalībniekiem nav noteikti stilistiskie ierobežojumi, piedalīties var gan solo mākslinieki, gan grupas.

“Katru sezonu mēs saņemam arvien vairāk jauno mūziķu lūgumus dot iespēju uzstāties Andrejostas kvartālā. Mēs priecājamies par šo interesi un to, ka jaunie talanti redz AOK kā tramplīnu tam, lai tiktu pamanīti, tāpēc atklāsim divu dienu “Open Stage”. Tā būs iespēja parādīt sevi ikvienam, kas būs pietiekami drosmīgs stāties gan publikas, gan profesionālu producentu priekšā. Iespējams, dzirdēsim jaunas uzlecošās zvaigznes, jo “Vincent Entertainment” paspārnē izaugusi ne viena vien šobrīd zināma balss,” cer AOK attīstītājs Dāvis Čīma.

Pasākuma rīkotāji noslēgumā izvēlēsies labākos, kam būs iespēja ierakstīt un producēt skaņdarbus sadarbībā ar “Vincent Entertainment”. “Mūsu mērķis ir pamanīt un palīdzēt attīstīties tiem, kuri patiešām ir pelnījuši iespēju atrasties uz skatuves. Pasaule ir atvērta un jaunie talanti var sevi parādīt arī izmantojot sociālos tīklus, taču visīstāko pieredzi, emocijas un enerģijas apmaiņu sniedz iespēja būt uz īstas skatuves un redzēt savus klausītājus. Tas ir iedvesmojis un motivējis ikvienu, kas turpina ceļu mūzikā nopietnā līmenī. Mēs varam palīdzēt bruģēt šo ceļu pie starptautiskiem zīmoliem, radot kvalitatīvus ierakstus,” uzsver Rolands Priverts, “Vincent Entertainment” platformas pārstāvis.

Jāpiebilst, ka uz divās pamata skatuvēm minētajās dienās kāps virkne labi zināmu pašmāju mākslinieku - Vultura, JL Kalmann, Loreta Reide, Miks Dukurs, Saule, Justs, Krisy un Palu, kā arī uzstāsies arī Moriento no Dienvidāfrikas, Adrian Duran no ASV, Dacian no Vācijas un Eliza Ind no Lielbritānijas.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.