Ukraiņu zvaigznes Verkas Serdjučkas koncerts Rīgā pārcelts uz septembra nogali

© Nora Krevneva/F64

Ukraiņu mūziķa Andrija Danilko, plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Verka Serdjučka, lielkoncerts "Wondersala" koncertlaukumā pārcelts uz 22.septembri, izriet no informācijas "Biļešu serviss" mājaslapā.

Mūziķa koncerts bija plānots šodien. Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas uz pārcelto koncertu.

Rīgā Verka Serdjučka uzstāsies ar savu īpašo koncertprogrammu, izpildot savus labākus skaņdarbus.

"Šobrīd ar katru savu šovu vēlamies atgādināt par to laiku, kad visi bijām drusciņ laimīgāk. Mūsu kolektīvs brauks, lai atbalstītu, lai paraudātu un protams arī lai izklaidētos, un mēs varēsim kārtējo reizi pārliecināties, kā labsirdība pārvarēs ļaunumu," iepriekš sacīja mākslinieks kādā no intervijām.

Serdjučkas koncertiem raksturīgais populāro hitu, humora un pārsteigumu sajaukums ir iemesls, kādēļ mākslinieks jau 30 gadus pulcē lielu auditoriju hallēs un arēnās.

Pirmo reizi mākslinieku plaša auditorija pamanīja 1993.gadā - Serdjučka paradījās TV skatītāju priekšā pasažieru vilciena konduktore lomā zilajā kreklā, īsā kleitā un ar lielām krūtīm. Māksliniekam sanāca atrast savu auditoriju, kura novērtēja tā jokus par dzīvi.

Pa šo laiku mākslinieks izlaidis daudzus veiksmīgus skaņdarbus, mainījis vairākus tēlus, kā arī ieguvis otro vietu Eirovīzijas konkursā 2007.gadā.