Jauniņā Kristiāna Millere piedāvā jau trešo singlu - šoreiz smeldzīgu balādi

© Publicitātes foto

Jaunā pašmāju dziesminiece Kristiāna Millere nodevusi klausītājiem jau trešo singlu no sava rudenī gaidāmā debijas albuma – smeldzīgu balādi “Problēmas”.

Dziesma “Problēmas” ir veltījums visiem, kas jebkad cietuši no vardarbības un saskārušies ar sabiedrības vienaldzību, visiem, kuri lūguši pēc palīdzības un palikuši nesadzirdēti un/vai nesaprasti. Singla mūzikas un vārdu autore ir pati Kristiāna Millere.

“Diemžēl mēs atstājam pārāk daudz vietas un brīvības tiem, kas emocionāli vai fiziski dara pāri apkārtējiem. Mēs kā sabiedrība cenšamies to pieklusināt, noslēpt ikdienas steigas ēnās, nerunāt par “ziloni istabā”, ko visi redz, bet cenšas ignorēt,” norāda Kristiāna. “Es ceru, ka ar šo dziesmu mēs kaut nedaudz uzspīdināsim gaismu šīm ēnām, runāsim vairāk, mīlēsim un cienīsim viens otru.”

Dziesmu “Problēmas” vizualizē arī videoklips ar spēcīgu vēstījumu, kas attēlo lūgumu pēc palīdzības, centienus izlauzties un tikt ārā no mokošās situācijas, lai arī ne vienmēr tas ir tik vienkārši. Videoklips tapis sadarbība ar “Ge Media” Ģirta Eglīša vadībā.

Svarīgākais